32,5 m² | 1 h + kt + alk + ph | 668,00 €/kk
Ratapihankatu 18, 20100 Turku, keskusta
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
Katso kaikki kuvat
Ratapihan Helmi on vuodenvaihteessa valmistunut tasokas asuintalo Turun keskustassa. Vielä vapaana 6. kerroksen yksiö pihan puolella. Asunnon käytettävyyttä lisää alkovin 1,8 metriä korkea seinäke, joka erottaa makuutilan huoneesta.

Keittotilassa on astianpesukone, induktioliesi kiertoilmauunilla, liesikupu, jääkaappipakastin ja tilavaraus mikroaaltouunille. Kaapistossa on valkoiset ovet alumiinisin listavetimin. Työtasot ja välitilalevyt ovat sementtikuvioista laminaattia. Välitilassa on led-nauhavalaisin huurrekuvulla.

Pesuhuoneen lattia on tummanharmaata laattaa, seinät valkoista isoa vaakalaattaa ja katto tervaleppäpaneelia led-valaisimin. Valollinen peilikaappi, allaslaatikosto ja kirkaslasinen suihkuseinä kuuluvat tämän asunnon varustukseen. Pesukoneelle ja kuivausrummulle on tilavaraus ja liitännät.

Lattiat ovat vaaleaa beigenharmaata lankkulaminaattia ja seinät ovat valkoiseksi maalattuja.

Ikkunoissa on sälekaihtimet. Ratapihankadun ja pihan puoleisissa julkisivuissa on auringonsuojaikkunat, jotka estävät sisätilojen lämpenemistä, häikäisevää valoa ja UV-säteilyä.

Ranskalainen parveke.

Huom! Kuvat ovat mallikuvia saman talon vastaavasta asunnosta.

Lämmitysmuotona on kaukolämpö ja lämmönjakotapana on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Sisustamista haittaavia lämpöpattereita ei siis ole. Asuntokohtainen ilmanvaihtolaite lämmön talteenotolla. Ilmavaihtolaite on pesuhuoneessa ja ilmanvaihdon tehostusmahdollisuus liesikuvussa.

Talo on savuton, joten tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteisissä sisä- ja ulkotiloissa on kielletty.

Lemmikit ovat pääsäännön mukaan kiellettyjä, mutta alle 10 kg sisäsiisteistä lemmikeistä voidaan erikseen neuvotella.

Vuokraan sisältyy Dna Perusnopeus 10M laajakaista, joka on edullisesti päivitettävissä nopeammaksi! Ratapihan Helmen asukasinformaatio on toteutettu Dna Kodinportti-järjestelmällä, johon kuuluu mm. kosketusilmoitustaulu sekä Kodinportti Mobile asukassovellus.

Sijainti on mainio. Kävelymatkaa rautatieasemalle ja linja-autoasemalle on noin 0,5 km, Kauppatorille 0,6 km ja Turun yliopistolle noin 1,5 km. Keskustan suuntaan lähdettäessä pääsee kätevästi pihan läpi Läntiselle Pitkäkadulle, jonka puolella on myös ovipuhelimet.

Ratapihan Helmen ja Kauppiaskadunportin väliin valmistuu viihtyisä korttelipiha istutus-, leikki- ja oleskelualueineen vuoden 2022 loppuun mennessä. Talojen yhteinen parkkihalli sijaitsee pihakannen alla. Vuokrattavien autopaikkojen vuokraaminen alkaa vuoden 2022 loppupuolella. Läntisellä Pitkäkadulla on Turun kaupungin asukaspysäköintipaikkoja. Asukaspysäköintiluvan hinta on ko. A-alueella 16,00 euroa / kk (sis. alv 24 %). Lisätietoja hakemisesta ja alueista https://www.turku.fi/asuminen-ja-ymparisto/liikenne/pysakointi/asukaspysakointi.

Markkinoinnissa käytetyt kuvat ovat suuntaa antavia havainnekuvia talon asunnoista yleisesti. Tutustu asunnon pohjaratkaisuun sekä vuokrausilmoitukseen ja -esitteeseen huolellisesti. Asunto vuokrataan kalustamattomana. Vuokranantaja varaa mahdollisuuden vaihtaa rakenteita ja materiaaleja vastaaviin tuotteisiin sekä soveltaa suunnitelmien mittoja tarvittaessa.

Ratapihan Helmen asuntojen vuokraustilanteen näet Avorin sivuilta osoitteesta www.avori.fi/asunnot/ratapihanhelmi.
HUOM! Esittelyaikoja emme toistaiseksi julkaise asuntoilmoituksissa, jotta pystymme tarvittaessa rajoittamaan esittelyyn tulijoiden määrää. Kysy esittelyaikaa oheisella lomakkeella niin ilmoitamme sen sinulle heti sen selvittyä!

Normaalista toimintamallistamme poiketen, osan asunnoista voi nyt vuokrata myös ilman esittelyä saatavilla olevien kuvien ja tietojen perusteella. Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan asunnon ilman esittelyä, pyydä hakemus oheisella lomakkeella.
Perustiedot
Sijainti
Ratapihankatu 18, Turku
Alue
keskusta
Kerros
6 / 7
Pinta-ala
32,5 m²
Kuvaus
1 h + kt + alk + ph
Huoneluku
yksiö
Kunto
erinomainen
Parveke
ranskalainen parveke
Rakennusvuosi
2022
Erityisehdot
Vuokralaisella on oltava kotivakuutus vastuuosineen, Tupakointi sisällä on kielletty, Lemmikit sopimuksen mukaan (lemmikit on mainittava hakemuksen lisätiedoissa).
Vapautuu
Vuokra-aika
Vapaa 1.1.2022, toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, joka on mahdollista irtisanoa päättymään vuoden kuluttua sen alkamisesta, aikaisemmasta irtisanomisesta sopimussakko on yhden kuukauden vuokraa vastaava summa
Hintatiedot ja muut kustannukset
Vuokra
668,00 €/kk
Vuokravakuus
1 336,00€
Vesimaksu
Vesi kulutuksen mukaan (ennakko 20,00 €/hlö/kk).
Sähkömaksu
Sähkö kulutuksen mukaan (oma sopimus).
Kohteen kuvaus
Talotyyppi
kerrostalo
Taloyhtiö
Ratapihan Helmi
Keittiön kuvaus
valkoiset kodinkoneet (astianpesukone, jääkaappipakastin, induktioliesi kiertoilmauunilla, liesikupu led-valoilla), tilavaraus mikroaaltouunille, välitilassa led-nauhavalaisin huurretulla kuvulla ja sementtikuvioinen välitilalevy, työtasot harmaata sementtikuvioista laminaattia, teräsallas, hana korkealla juoksuputkella, kaapit puhtaan valkoisin silein mattamaalatuin ovin, alumiinilistavetimet
Saniteettitilojen kuvaus
lattia himmeää tummanharmaata 10x10 laattaa harmaalla saumalla, seinät valkoista kiiltävää 20x40 vaakalaattaa harmaalla saumalla, katto tervaleppäpaneelia upotetuin led-valoin, peilikaappi led-valaisimella, valkoinen allas, valkoinen allaskaapisto, wc-istuin, bideesuihku, suihku ja suihkuteline, suihkuseinä kirkkaalla lasilla, valkoinen suihkuverho, liitännät ja tilavaraus pesukoneelle ja kuivausrummulle
Lattiamateriaalien kuvaus
vaaleaa beigenharmaata lankkulaminaattia (EGGER Pro H1067), jalkalistat laminaatin sävyyn
Laajakaista
Vuokraan sisältyy Dna Perusnopeus 10M -laajakaistayhteys (vuokralainen tekee oman sopimuksen operaattorin kanssa).
Antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Hissi
On
Lämmitys
kaukolämpö
Energialuokka
B2018
Yhteiset tilat
ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarasto