Ratapihan Helmi
Ratapihan Helmi

Ratapihan Helmi on vuodenvaihteessa 2021-2022 valmistuva tasokas asuintalo Turun keskustassa. Vuokrattavana on erikokoisia yksiöitä, kaksiota ja kolmiota.

Ratapihan Helmen asunnoissa on valkoiset puhtaanvalkoiset keittiönkaapit, astianpesukoneet, induktioliedet ja korkeat jääkaappipakastimet. Tyylikkäästi kaakeloiduissa pesuhuoneissa on liitännät ja tilavaraus sekä pesukoneelle että kuivausrummulle. Lattiat ovat trendikästä vaaleaa beigenharmaata lankkulaminaattia ja seinät ovat valkoiseksi maalattuja. Asunnoissa on ranskalainen parveke.

Asunnot on varustettu laajakaistayhteyksillä ja vuokraan sisältyy DNA 10M internetliittymä, joka on edulliseen hintaan päivitettävissä nopeammaksi.

Lämmitysmuotona on kaukolämpö ja lämmönjakotapana on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Sisustamista haittaavia lämpöpattereita ei siis ole.

Talosta löytyy ulkoiluvälinevarasto ja huoneistokohtaiset säilytystilat.

Ratapihan Helmestä kävelymatkaa rautatieasemalle ja linja-autoasemalle on noin 0,5 km, Kauppatorille 0,6 km ja Turun yliopistolle noin 1,5 km. Keskustan suuntaan lähdettäessä pääsee kätevästi pihan läpi suoraan Läntiselle Pitkäkadulle. Läntisen Pitkäkadun puolella on myös ovipuhelimet.

Ratapihan Helmen vuokraustilanteen näet täältä.

Rakennusvuosi
2022
Talotyyppi
kerrostalo
Energialuokka
B2018
Lämmitys
kaukolämpö
Laajakaista
Vuokraan sisältyy Dna Perusnopeus 10M -laajakaistayhteys (vuokralainen tekee oman sopimuksen operaattorin kanssa).
Antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Hissi
On
Yhteiset tilat
ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarasto
Palvelut
keskustan palvelut
Bussiyhteydet
hyvät