47,0 m² | 3 h + kt + ph | 880,00 €/kk
Puutarhakatu 59, 20100 Turku, keskusta
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
Katso kaikki kuvat
6. kerroksen valoisa kulmakolmio tehokkaalla, hieman erilaisella pohjaratkaisulla ja lasitetulla parvekkeella. Makuuhuoneet ovat eri puolilla asuntoa, joten asunto sopii hyvin kimppa-asunnoksi, pienelle perheelle tai vaikka työhuonetta kaipaavalle.

As Oy Turun Linnanmalmin Vasara on joulukuun alussa valmistuva 7-kerroksinen talo Puutarhakadun joenpuoleisessa päässä. Kadun toisella puolella on Tallimäenpuisto kallioineen.

Keittotilassa on astianpesukone, induktiokeittotaso, erillisuuni, jääkaappipakastin, liesikupu led-valoilla ja tilavaraus mikroaaltouunille. Kaapistossa on valkoiset ovet. Työtasot ovat tummaa laminaattia upotetulla mustalla komposiittialtaalla. Välitilassa on kiiltävä valkoinen alumiinikomposiittilevy.

Pesuhuoneen lattia on harmaata laattaa, seinät valkoista isoa vaakalaattaa ja katto tervaleppäpaneelia. Varusteina on valollinen peilikaappi, allaskaappi valkoisella valumarmorialtaalla ja kirkaslasinen suihkuseinä. Pesukoneelle ja kuivausrummulle on tilavaraus ja liitännät.

Lattiat ovat tyylikästä tammilankkulaminaattia ja seinät ovat valkoiseksi maalattuja.

Eteisessä on kaapisto valkoisin ovin ja katossa on upotettu led-valaisin. Myös makuuhuoneiden kaapeissa on valkoiset ovet.

Ikkunoissa ja parvekeovessa on sälekaihtimet.

Lasitettu parveke avattavin parvekelasein. Myös kaiteen alapuolinen osa on lasia, alaosassa on tiheä pystyraitakuvio näkösuojana. Parvekkeella on parvekematto, tuuletusteline, pistorasia ja valaisin.

Lämmitysmuotona on kaukolämpö ja lämmönjakotapana on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Sisustamista haittaavia lämpöpattereita ei siis ole. Asuntokohtainen ilmanvaihtolaite lämmön talteenotolla.

Lemmikit ovat pääsäännön mukaan kiellettyjä, mutta alle 10 kg sisäsiististä lemmikistä voidaan erikseen neuvotella.

Talo on savuton, joten tupakointi huoneistoissa, parvekkeilla ja talon yhteisissä sisätiloissa on kielletty. Pihalla on erikseen osoitettu tupakointipaikka.

Vuokraan sisältyy Telia 10M -laajakaistayhteys, joka on edullisesti päivitettävissä nopeammaksi!

Linnanmalmin Vasaran sekä Linnanmalmin Teräksen ja Linnanmalmin Ahjon yhdistää viihtyisä pihakansi istutus-, leikki- ja oleskelualueineen (valmistuu lopullisesti Vasaran valmistumisen yhteydessä vuoden 2023 loppupuolella).

Sijainti on mainio. Lähikaupoista Sale Kompassi on noin 750 metrin ja K-Market Portsa 850 metrin päässä. Jokirantaan on matkaa vain noin 700 metriä. Ydinkeskustaan pyöräilee 7 minuutissa ja yliopiston/TYKSin alueelle alle vartissa. Linja-autoyhteydet ovat hyvät. Lähin pysäkki on noin 450 metrin päässä Puutarhakadulla. Lisätietoja Fölin reittioppaasta https://reittiopas.foli.fi/.

Yhteiskäyttöauto tulee 2023/2024 vuodenvaihteen paikkeilla Vasaran sekä naapuritalojen Teräksen ja Ahjon asukkaiden käyttöön. Yhteiskäyttöauton taloyhtiöille toimittaa Omago Oy ja autolla on oma parkkiruutu talojen pihalla. Auton varaus ja käyttöönotto tapahtuu matkapuhelimeen ladattavan sovelluksen avulla. Alustavan hinnaston mukaan käyttö maksaa vain 6 euroa/tunti. Hinnoittelusta, autosta ja aikataulusta lisää myöhemmin!

Vasaran asukkailla on mahdollisuus vuokrata myös autopaikka. Autopaikkoja on kolmenlaisia;
- katospaikka hybridi-/sähköauton latauspisteellä (maksimiteho 22 kW, kuormanhallinta) 50 euroa/kk + sähkö kulutuksen mukaan
- katospaikka lämmitystolpalla 30 euroa/kk
- pihapaikka lämmitystolpalla 20 euroa/kk
Katospaikat sijaitsevat pihakannen alla. Autopaikkoja on rajallisesti, joten kysy paikkojen tilanne välittäjältä!

Markkinoinnissa käytetyt kuvat ovat suuntaa antavia havainnekuvia asunnoista yleisesti. Asunto vuokrataan kalustamattomana. Tutustu huolellisesti asunnon pohjaratkaisuun sekä vuokrausilmoitukseen. Vuokranantaja varaa mahdollisuuden vaihtaa rakenteita ja materiaaleja vastaaviin tuotteisiin sekä soveltaa suunnitelmien mittoja tarvittaessa.


TÄYTÄ HAKEMUS HETI NETISSÄ! Asunnon Puutarhakatu 59 as 52 hakemuksen voi täyttää sivuillamme osoitteessa https://avori.fi/hakemus/.
Muut Linnanmalmin Vasaran asunnot löydät osoitteesta https://www.avori.fi/asunnot/vasara.


Perustiedot
Sijainti
Puutarhakatu 59, Turku
Alue
keskusta
Kerros
6 / 7
Pinta-ala
47,0 m²
Kuvaus
3 h + kt + ph
Huoneluku
kolmio
Kunto
erinomainen
Parveke
lasitettu parveke
Rakennusvuosi
2023
Erityisehdot
Vuokralaisella on oltava kotivakuutus vastuuosineen, Tupakointi sisällä on kielletty, Lemmikit sopimuksen mukaan (lemmikit on mainittava hakemuksen lisätiedoissa).
Vapautuu
Vuokra-aika
Vapaa 1.12.2023, toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, joka on mahdollista irtisanoa päättymään vuoden kuluttua sen alkamisesta, aikaisemmasta irtisanomisesta sopimussakko on yhden kuukauden vuokraa vastaava summa
Hintatiedot ja muut kustannukset
Vuokra
880,00 €/kk
Vuokravakuus
1 760,00€
Vesimaksu
Vesi kulutuksen mukaan (ennakko 20,00 €/hlö/kk).
Sähkömaksu
Sähkö kulutuksen mukaan (oma sopimus).
Kohteen kuvaus
Talotyyppi
kerrostalo
Taloyhtiö
As Oy Turun Linnanmalmin Vasara
Keittiön kuvaus
valkoiset kodinkoneet: astianpesukone, induktiokeittotaso, erillisuuni kiertoilmatoiminnolla, jääkaappipakastin, liesikupu led-valoilla, tilavaraus mikroaaltouunille, välitilassa led-valaisin sekä valkoinen alumiinikomposiittivälitilalevy, työtasot tummaa laminaattia upotetulla mustalla komposiittialtaalla, hana korkealla juoksuputkella, kaapit puhtaan valkoisin ovin
Saniteettitilojen kuvaus
lattia harmaata 10x10 laattaa, seinät valkoista himmeää 20x40 vaakalaattaa, katto tervaleppäpaneelia, peilikaappi led-valaisimella ja pistorasialla, valkoinen allaskaapisto valkoisella valumarmorialtaalla, allashana bideesuihkulla, wc-istuin, suihku ja suihkuteline, kääntyvä suihkuseinä kirkkaalla lasilla, liitännät ja tilavaraus pesukoneelle ja kuivausrummulle
Lattiamateriaalien kuvaus
tammilankkulaminaattia (Lamella Classic Light Brushed Oak), jalkalistat valkoiseksi maalatut
Laajakaista
Laajakaista taloyhtiön päätöksien mukaisesti. Vuokra-ajan alkaessa vuokraan sisältyy Telia 10M -laajakaistayhteys, josta vuokralainen tekee oman sopimuksen operaattorin kanssa.
Antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Autopaikat
lisätiedot Avorista
Hissi
On
Lämmitys
kaukolämpö
Energialuokka
B2018
Yhteiset tilat
ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarasto