27,5 m² | 1 h + kt + alk + ph | 614,00 €/kk
Puutarhakatu 55, 20100 Turku, keskusta
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
Katso kaikki kuvat
Kiva yksiö hieman normaalia ilmeikkäämmällä pohjaratkaisulla 6. kerroksessa! Tässä yksiössä on makuualkovi ja isot, lähes lattian tasolta alkavat ikkunat, jotka tuovat reilusti valoa. Asunto on vuokrattavissa 1.6., 15.6. tai 1.7.2023 alkaen!

As Oy Turun Linnanmalmin Ahjo on kesäkuun alussa valmistuva 8-kerroksinen talo Puutarhakadun joenpuoleisessa päässä. Kadun toisella puolella on Tallimäenpuisto kallioineen.

Keittotilassa on astianpesukone, induktiokeittotaso, erillisuuni, jääkaappipakastin, liesikupu led-valoilla ja tilavaraus mikroaaltouunille. Kaapistossa on valkoiset ovet. Työtasot ovat tummaa laminaattia upotetulla mustalla komposiittialtaalla. Välitilassa on kiiltävä valkoinen alumiinikomposiittilevy.

Pesuhuoneen lattia on harmaata laattaa, seinät valkoista isoa vaakalaattaa ja katto tervaleppäpaneelia. Varusteina on valollinen peilikaappi, allaskaappi valkoisella valumarmorialtaalla ja kirkaslasinen suihkuseinä. Pesukoneelle ja kuivausrummulle on tilavaraus ja liitännät.

Lattiat ovat tyylikästä lankkulaminaattia ja seinät ovat valkoiseksi maalattuja.

Eteisessä on kaapisto valkoisin ovin ja katossa on upotettu led-valaisin. Säilytystilaa on myös alkovissa kätevissä yläkaapeissa.

Ikkunoissa ja parvekeovessa on sälekaihtimet. Ranskalainen parveke.

Lämmitysmuotona on kaukolämpö ja lämmönjakotapana on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Sisustamista haittaavia lämpöpattereita ei siis ole. Asuntokohtainen ilmanvaihtolaite lämmön talteenotolla.

Lemmikit ovat pääsäännön mukaan kiellettyjä, mutta alle 10 kg sisäsiististä lemmikistä voidaan erikseen neuvotella.

Talo on savuton, joten tupakointi huoneistoissa, parvekkeilla ja talon yhteisissä sisätiloissa on kielletty. Pihalla on erikseen osoitettu tupakointipaikka.

Vuokraan sisältyy Telia 10M -laajakaistayhteys, joka on edullisesti päivitettävissä nopeammaksi!

Linnanmalmin Ahjon ja Linnanmalmin Teräksen välissä on viihtyisä pihakansi istutus-, leikki- ja oleskelualueineen (pihakansi valmistuu Teräksen valmistumisen yhteydessä alkusyksystä).

Sijainti on mainio. Lähikaupoista Sale Kompassi on noin 750 metrin ja K-Market Portsa 850 metrin päässä. Jokirantaan on matkaa vain noin 700 metriä. Ydinkeskustaan pyöräilee 7 minuutissa ja yliopiston/TYKSin alueelle alle vartissa. Linja-autoyhteydet ovat hyvät. Lähin pysäkki on noin 450 metrin päässä Puutarhakadulla. Lisätietoja Fölin reittioppaasta https://reittiopas.foli.fi/.

Yhteiskäyttöauto tulee vuoden 2023/2024 vuodenvaihteen paikkeilla Ahjon sekä naapuritalojen Teräksen ja Vasaran asukkaiden käyttöön. Yhteiskäyttöauton taloyhtiöille toimittaa Omago Oy ja autolla on oma parkkiruutu talojen pihalla. Auton varaus ja käyttöönotto tapahtuu matkapuhelimeen ladattavan sovelluksen avulla. Alustavan hinnaston mukaan käyttö maksaa vain 6 euroa/tunti. Hinnoittelusta, autosta ja aikataulusta lisää myöhemmin!

Ahjon asukkailla on mahdollisuus vuokrata myös autopaikka. Autopaikkoja on kolmenlaisia;
- katospaikka hybridi-/sähköauton latauspisteellä (maksimiteho 22 kW, kuormanhallinta) 50 euroa/kk + sähkö kulutuksen mukaan
- katospaikka lämmitystolpalla 30 euroa/kk
- pihapaikka lämmitystolpalla 20 euroa/kk
Autopaikkoja on rajallisesti, joten kysy paikkojen tilanne välittäjältä!

Markkinoinnissa käytetyt kuvat ovat suuntaa antavia havainnekuvia talon asunnoista yleisesti sekä rakennusaikaisia valokuvia saman talon hieman pienemmästä asunnosta. Asunto vuokrataan kalustamattomana. Vuokranantaja varaa mahdollisuuden vaihtaa rakenteita ja materiaaleja vastaaviin tuotteisiin sekä soveltaa suunnitelmien mittoja tarvittaessa.

Linnanmalmin VAPAAT ASUNNOT löydät sivuiltamme osoitteesta www.avori.fi/asunnot/ahjo. Löydä uusi kotisi ja ole yhteydessä meihin!

TÄYTÄ HAKEMUS NETISSÄ! Asunnon Puutarhakatu 55 as 54 hakemuksen voi täyttää sivuillamme osoitteessa https://avori.fi/hakemus/.

Esittelyaika
-
Esittely alkaa ilmoitettuna alkamisajankohtana, joten olethan paikalla tuolloin! Esittelijä poistuu paikalta viimeistään esittelyn päättymisajankohtana.
Perustiedot
Sijainti
Puutarhakatu 55, Turku
Alue
keskusta
Kerros
6 / 8
Pinta-ala
27,5 m²
Kuvaus
1 h + kt + alk + ph
Huoneluku
yksiö
Kunto
erinomainen
Parveke
ranskalainen parveke
Rakennusvuosi
2023
Erityisehdot
Vuokralaisella on oltava kotivakuutus vastuuosineen, Tupakointi sisällä on kielletty, Lemmikit sopimuksen mukaan (lemmikit on mainittava hakemuksen lisätiedoissa).
Vapautuu
Vuokra-aika
Vapaa 1.6.2023, toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, joka on mahdollista irtisanoa päättymään vuoden kuluttua sen alkamisesta, aikaisemmasta irtisanomisesta sopimussakko on yhden kuukauden vuokraa vastaava summa
Hintatiedot ja muut kustannukset
Vuokra
614,00 €/kk
Vuokravakuus
1 250,00€
Vesimaksu
Vesi kulutuksen mukaan (ennakko 20,00 €/hlö/kk).
Sähkömaksu
Sähkö kulutuksen mukaan (oma sopimus).
Kohteen kuvaus
Talotyyppi
kerrostalo
Taloyhtiö
As Oy Turun Linnanmalmin Ahjo
Keittiön kuvaus
valkoiset kodinkoneet: astianpesukone, induktiokeittotaso PowerBoost-toiminnolla, erillisuuni kiertoilmatoiminnolla, jääkaappipakastin, liesikupu led-valoilla, tilavaraus mikroaaltouunille, välitilassa led-valaisin ja kulmapistorasiat sekä valkoinen alumiinikomposiittivälitilalevy, työtasot tummaa laminaattia upotetulla mustalla komposiittialtaalla, hana korkealla juoksuputkella, kaapit puhtaan valkoisin silein mattamaalatuin ovin, rst-vetimet
Saniteettitilojen kuvaus
lattia harmaata 10x10 laattaa harmaalla saumalla, seinät valkoista himmeää 20x40 vaakalaattaa vaaleanharmaalla saumalla, katto tervaleppäpaneelia upotetulla led-valaisimella, peilikaappi led-valaisimella ja pistorasialla, valkoinen allaskaapisto valkoisella valumarmorialtaalla, allashana bideesuihkulla, wc-istuin, suihku ja suihkuteline, kääntyvä suihkuseinä kirkkaalla lasilla, liitännät ja tilavaraus pesukoneelle ja kuivausrummulle
Lattiamateriaalien kuvaus
lankkulaminaattia (hietatammi, Lamella Pro), jalkalistat valkoiseksi maalatut
Laajakaista
Laajakaista taloyhtiön päätöksien mukaisesti. Vuokra-ajan alkaessa vuokraan sisältyy Telia 10M -laajakaistayhteys, josta vuokralainen tekee oman sopimuksen operaattorin kanssa.
Antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Autopaikat
lisätiedot Avorista
Hissi
On
Lämmitys
kaukolämpö
Energialuokka
B2018
Yhteiset tilat
ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarasto