20,0 m² | 1 h + kt + ph | 415,00 €/kk
Kotimäenkatu 7b C, 20540 Turku, Nummi
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
Katso kaikki kuvat
Hyväkuntoinen täysin remontoitu yksiö hyvien kulkuyhteyksien päässä useista opiskelupaikoista.

Keittotilassa on uusitut keittiönkaapit, liesi ja liesituuletin. Pesukoneelle on tilavaraus ja liitännät keittiökaapistossa.

Remontoidun pesuhuoneen lattia ja seinät on laattaa, katto valkoista paneelia. Pesuhuoneessa on valollinen peilikaappi ja allaskaappi.

Lattiat ovat laminaattia.

Kuvissa oleva makuuparvi ei kuulu asuntoon vaan asunto vuokrataan kalustamattomana.

Sähkölämmitys, jonka kulutusarvio on 3 858 kWh/vuosi (Vattenfallin sähkönkulutuslaskuri, https://www.vattenfall.fi/energianeuvonta/arvioi-energiankulutuksesi/laske-kulutuksesi/).

Lähikauppa K-Market Hanski on noin 350 metrin päässä. Turun yliopiston, TYKSin ja Kupittaan kampuksen alueelle pyöräilee alle 10 minuutissa. Linja-autot kulkevat hyvin ja lähimmälle pysäkille on noin 200 metriä. Lisää linja-autoista Fölin sivuilta ttps://www.foli.fi.

HUOM! Jätä yhteystietosi oheisella yhteydenottolomakkeella niin ilmoitamme esittelyajan sinulle tekstiviestillä heti sen selvittyä. Mikäli esittelyaika on jo näkyvillä, esittelyyn ei tarvitse enää erikseen ilmoittautua.
Perustiedot
Sijainti
Kotimäenkatu 7b C, Turku
Alue
Nummi
Kerros
1 / 3
Pinta-ala
20,0 m²
Kuvaus
1 h + kt + ph
Huoneluku
yksiö
Kunto
erinomainen / hyvä
Parveke
ei ole
Rakennusvuosi
1930
Erityisehdot
Vuokralaisella on oltava kotivakuutus vastuuosineen, Tupakointi sisällä on kielletty, Lemmikit sopimuksen mukaan (lemmikit on mainittava hakemuksen lisätiedoissa).
Vapautuu
Vuokra-aika
Vapaa 21.5.2024, toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, joka on mahdollista irtisanoa päättymään vuoden kuluttua sen alkamisesta, aikaisemmasta irtisanomisesta sopimussakko on yhden kuukauden vuokraa vastaava summa
Hintatiedot ja muut kustannukset
Vuokra
415,00 €/kk
Vuokravakuus
830,00€
Vesimaksu
Vesi 12,00 €/hlö/kk.
Sähkömaksu
Sähkö kulutuksen mukaan (oma sopimus).
Kohteen kuvaus
Talotyyppi
puutalo
Taloyhtiö
Asunto-Osakeyhtiö Peltomäki N:o 6
Keittiön kuvaus
uusittu; liesi, liesituuletin, jääkaappi, välitilassa kiiltävä valkoinen välitila levy, työtasot laminaattia, valko-oviset kaapit metallivetimin, tila maksimissaan 55 cm leveälle pyykinpesukoneelle
Saniteettitilojen kuvaus
uusittu; lattia laattaa, seinät laattaa, katto valkoista paneelia, peilikaappi valolla, allaskaappi
Lattiamateriaalien kuvaus
laminaattia
Antennijärjestelmä
yhteisantenni
Autopaikat
kadun varressa
Hissi
Ei
Lämmitys
sähkö
Energialuokka
ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tehdyt remontit
putkistot uusittu 1973, ulkoseinien lisäeristys ja pellitys 1985, ikkunat uusittu 1988, lumiesteet 2011, pääsähköjohdot uusittu 1989, lumiesteet asennettu 2011, vesikaton pinnoitus, julkisivupintojen pesu 2013, E-rapun maalaustyöt, vesi ja viemäriliittymän uusiminen kadun ja talon välissä 2017, C-ja D-rappukäytävien maalaustyöt 2018, piharakennuksen purku 2019, aidan rakentaminen 2020, jätekatos, palohälyttimet porraskäytäviin 2021, ulkoportaita kunnostettu 2022-2024
Yhteiset tilat
irtaimistovarasto