52,5 m² | 2 h + k + vh + ph | 595,00 €/kk
Jaakkimankatu 9 A, 20740 Turku, Ilpoinen
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
Katso kaikki kuvat
Perussiisti kulmahuoneisto päättyvän tien päässä metsän reunalla lasitetulla parvekkeella 6. kerroksessa.

Keittiössä on kaapit koivumelamiiniovin ja liesi. Uusi jääkaappipakastin asennetaan paikalleen huhtikuun alkuun mennessä.

Kylpyhuoneessa on liitäntä pesukoneelle.

Lattiat ovat muovimattoa.

Lasitettu parveke pihalle päin.

Vuokraan sisältyy Telian 10 Mb/s laajakaistayhteys, joka on edullisesti päivitettävissä nopeammaksi! Tässä taloyhtiössä saunan ja pesutuvan käyttö on maksutonta.

Ilpoisissa on mm. K-Market, alakoulu ja kirjasto. Linja-autoyhteydet ovat hyvät. Pysäkki on noin 250 metrin päässä. Lisätietoja Fölin reittioppaasta https://reittiopas.foli.fi/. Ulkoilumahdollisuudet ovat hyvät, vieressä on metsäalue kuntoreitteineen.HUOM! Jätä yhteystietosi oheisella yhteydenottolomakkeella niin ilmoitamme esittelyajan sinulle tekstiviestillä heti sen selvittyä. Mikäli esittelyaika on jo näkyvillä, esittelyyn ei tarvitse enää erikseen ilmoittautua.
Perustiedot
Sijainti
Jaakkimankatu 9 A, Turku
Alue
Ilpoinen
Kerros
6 / 8
Pinta-ala
52,5 m²
Kuvaus
2 h + k + vh + ph
Huoneluku
kaksio
Kunto
tyydyttävä
Parveke
lasitettu parveke
Rakennusvuosi
1971
Erityisehdot
Vuokralaisella on oltava kotivakuutus vastuuosineen, Tupakointi sisällä on kielletty, Lemmikit sopimuksen mukaan (lemmikit on mainittava hakemuksen lisätiedoissa).
Vapautuu
Vuokra-aika
Vapaa 1.6.2024, toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, joka on mahdollista irtisanoa päättymään vuoden kuluttua sen alkamisesta, aikaisemmasta irtisanomisesta sopimussakko on yhden kuukauden vuokraa vastaava summa
Hintatiedot ja muut kustannukset
Vuokra
595,00 €/kk
Vuokravakuus
1 190,00€
Vesimaksu
Vesi 22,00 €/hlö/kk.
Muut kustannukset
Sähkö taloyhtiön päätöksien mukaisesti. Vuokra-ajan alkaessa sähkö sisältyy vuokraan.
Kohteen kuvaus
Talotyyppi
kerrostalo
Taloyhtiö
As Oy Jaakkimanvuori
Keittiön kuvaus
jääkaappipakastin (uusi kone asennetaan paikalleen), liesi, välitila laattaa, työtasot rst/laminaattia, kaapit koivukuvioisin ovin
Saniteettitilojen kuvaus
lattia muovimattoa, seinä laattaa/maalattu, katto maalattu, peilikaappi (uusi peilikaappi asennetaan), amme, liitännät pesukoneelle
Lattiamateriaalien kuvaus
muovimattoa
Laajakaista
Laajakaista taloyhtiön päätöksien mukaisesti. Vuokra-ajan alkaessa vuokraan sisältyy Telia 10M -laajakaistayhteys, josta vuokralainen tekee oman sopimuksen operaattorin kanssa.
Antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Autopaikat
P-alue, lisätiedot isännöitsijältä
Hissi
On
Lämmitys
kaukolämpö
Energialuokka
F2018
Tehdyt remontit
autokatos 1984, julkisivumaalaus 1996 ja 2002, salaojituksia uusittu 1999 ja 2000, kattojenkate uusittu 1992, ikkunat uusittu 2004 (ei parvekeikkunoita), B-talon tiilijulkisivuja uusittu 2 kpl 2004, parvekeremontti ja lasittaminen 2006, A-talon tiilijulkisivuja uusittu 1 kpl, B-talon tiilijulkisivuja uusittu 1 kpl 2007, hissien peruskorjaus 2008, B-talon salaojituksen osittain korjaus (pakokäytävän ja väestösuojan länsipuoli), tiilikulmat 2010, sauna- ja pesulaosaston peruskorjaus 2013, vesijohto- ja viemärien korjaus ja lämpökeskuksen rakentaminen 2015, vesikattojen korjaus 2017, pihalla puiden kaatoja pohjustaen pysäköintialueen korjausta 2018, ilmavaihdon nuohous 2020, lämmitysjärjestelmän tasapainotus 2021, lämpöjohtojen sulku- ja linjasäätöventtiilien uusiminen, pihan ja paikoitusalueen asfaltointi, väestönsuojan/kellarin katoksen rakentaminen 2023
Suunnitteilla olevat remontit
KPTS 2024-2028: viemäriverkoston ja käyttövesijärjestelmän uusiminen, asuntojen märkätilojen kunnostus LVIS-linjasaneerauksen yhteydessä (suunnittelu tarkoitus aloittaa 2024, toteutuksen aloitus mahdollisesti 2025 loppupuolella / 2026 alkupuolella, ei päätöksiä)
Yhteiset tilat
saunatilat, pesutupa, ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarasto, kylmäkellari, mankeli, väestönsuoja