43,5 m² | 2 h + k + ph | 715,00 €/kk
Aninkaistenkatu 16 A, 20100 Turku, Keskusta
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
Katso kaikki kuvat
Hyväkuntoinen läpitalon kaksio loistosijainnilla keskustassa, aivan linja-autoaseman vieressä.

Asunnon seinäpinnat on kunnostettu sekä keittiö ja kylpyhuone uusittu kokonaan 2022 tehdyn putkistosaneerauksen yhteydessä.

Olohuoneen yhteydessä olevassa, hyvin suunnitellussa, sävyltään valkoisessa keittiössä on runsaasti säilytystilaa ja varusteluun kuuluu astianpesukone, jääkaappipakastin, keraaminen liesi sekä liesituuletin.

Olohuoneen ikkuna avautuu Parkin kentän suuntaan, makuuhuone taas rauhalliselle sisäpihalle.

Kompaktiin makuuhuoneeseen mahtuu 160cm leveä sänky ja siellä on kolme hyvän kokoista kaappia.

Tilavassa kylpyhuoneessa on vaalean harmaa lattialaatta, valkoiset kalusteet ja valkoinen katto. Seinäpinnat on kaakeloitu valkoisella vaakalaatalla poislukien suihkun takana oleva päätyseinä, joka on sävyltään tumman harmaa. Tilaan mahtuu isompikin pesukone, tilavaraus myös pesutornille.

Vuokra sisältää DNA 10 Mbit/s -taloyhtiölaajakaistan.


HUOM! Jätä yhteystietosi oheisella yhteydenottolomakkeella niin ilmoitamme esittelyajan sinulle tekstiviestillä heti sen selvittyä. Mikäli esittelyaika on jo näkyvillä, esittelyyn ei tarvitse enää erikseen ilmoittautua.
Perustiedot
Sijainti
Aninkaistenkatu 16 A, Turku
Alue
Keskusta
Kerros
6 / 7
Pinta-ala
43,5 m²
Kuvaus
2 h + k + ph
Huoneluku
kaksio
Kunto
hyvä
Parveke
ei ole
Rakennusvuosi
1936
Erityisehdot
Vuokralaisella on oltava kotivakuutus vastuuosineen, Tupakointi sisällä on kielletty, Lemmikit sopimuksen mukaan (lemmikit on mainittava hakemuksen lisätiedoissa). Huoneistoon on jaettu asukaskansio, joka tulee jättää asuntoon vuokrasuhteen päätyttyä. Vuokralaisen tulee noudattaa asukaskansiossa mainittuja huolto- ja käyttöohjeita.
Vapautuu
Vuokra-aika
Vapaa 1.12.2022, toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, joka on mahdollista irtisanoa päättymään vuoden kuluttua sen alkamisesta, aikaisemmasta irtisanomisesta sopimussakko on yhden kuukauden vuokraa vastaava summa
Hintatiedot ja muut kustannukset
Vuokra
715,00 €/kk
Vuokravakuus
1 430,00€
Vesimaksu
Vesi kulutuksen mukaan (taloyhtiö).
Sähkömaksu
Sähkö kulutuksen mukaan (oma sopimus).
Muut kustannukset
Asuntoon on saneerauksen yhteydessä asennettu asuntokohtainen vesimittari ja erillinen vedenkulutuksen näyttötaulu. Taloyhtiö tiedottaa erikseen, kun näyttö on käytössä ja veden laskutus aloitetaan kulutusperusteisesti. Tätä ennen vesi sisältyy vuokraan.
Kohteen kuvaus
Talotyyppi
kerrostalo
Taloyhtiö
Asunto Oy Aninkaistenkatu 16
Keittiön kuvaus
Remontoitu kokonaan 2022: sileät, valkoiset kaapistot, tasojen sävynä hopea mänty ja välitila valkoinen laminaatti. Varustelu jääkaappipakastin, keraaminen liesi, astianpesukone sekä liesituuletin.
Saniteettitilojen kuvaus
Tila uusittu kokonaan 2022. Vaalean harmaa 10x10 laatta lattiassa, seinistä toisessa päädyssä tumman harmaa iso vaaka laattaa, muuten seinät valkoista isoa vaaka laattaa. Valkoiset kalusteet: peilikaappi, lavuaari ja pönttö. Kirkas lasinen, taittuva suihkuseinä. Tilaa 60cm leveälle pesukoneelle.
Lattiamateriaalien kuvaus
Eteisessä ja keittiössä marmorikuvioitu harmaavalkoinen laatta, makuuhuoneen ja olohuoneen puolella parketti.
Laajakaista
Vuokraan sisältyy Telian Yhteys kotiin S 10 Mb/s -laajakaistayhteys (oma sopimus operaattorin kanssa).
Antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Hissi
On
Lämmitys
kaukolämpö
Energialuokka
F2013
Tehdyt remontit
vesi- ja viemärijärjestelmän saneeraus IV – VII kerrokset 1986, hissien ohjauskeskus, sähköistys, napit ja nostokoneisto uusittu 1988, huoneistojen ikkunat uusittu puu-alumiinisiksi lämpöikkunoiksi 1991, vesi- ja viemärijärjestelmän saneeraus kellari – III kerrokset 1995, KTV-järjestelmään liittyminen 2001, peltikaton uusiminen 2003, julkisivujen lämpörappaus, antennijärjestelmän saneeraus tähtiverkoksi 2004, ilmanvaihtojärjestelmän nuohous / säätö, patteriventtiilien vaihto 2005, ilmanvaihtojärjestelmän tutkimus ja selvitystyö 2012, tonttivesijohdon ja hulevesijärjestelmän rakentaminen, hissikorien sisustuksen uusiminen 2014, lämmönsiirtimien ja siihen liittyvien laitteiden uusiminen, pihanpuoleisten porraskäytäväikkunoiden ja –ovien huoltomaalaus/kunnostus 2015, palovaroitinjärjestelmän rakentaminen kellari- ja ullakkotiloihin, porraskäytävän valaisinmuutokset LED+liiketunnistimet 2016, ovipuhelinjärjestelmän uusiminen 2017, peruskuntoarvio ja märkätilojen kosteuskartoitus 2018, lukituksen uusiminen iLOG-lukitusjärjestelmään 2019, peltikattojen pinnoitus 2019, ulko-ovien ja liiketilan näyteikkunoiden uusiminen sekä yleisten tilojen ja pihan valaistuksen uusiminen 2019,
Suunnitteilla olevat remontit
KPTS 2022: LVIS-saneeraus valmistuu 01/2023 (tehdään ilmanvaihto, sähköjärjestelmä, märkätilat sekä vesi- ja viemärijohdot ja märkätilat. Uusitaan pesutuvan koneet sekä rakennetaan kellarikomerot). Ulkoseinien rappauspintojen vauriokorjaukset, likaantumien pesu ja rappauspintojen huoltomaalaus (2023 -arvio)
Yhteiset tilat
ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarasto